28-02-08

Engelen

 

31

Wat zijn Engelen?

Ze zijn vormloos, wezens van puur licht en liefde, en zijn overal aan wezig.

De 12 Aarstengelen

1 Engel Michael   staat voor de machtenste en de eerste naast god.

mic01

Michael aanroepen

Geef mij de moed, om elke situatie het hoofd te breken. Laat mij, evenwichtig en waardig zijn. Engel Michael, beschermer van het recht, help mij om geen onderscheid te maken, en zorg dat ik niet word benadeeld. Leid, mij tot een succes in al het goede, dat ik doe, en laat mij uw rechtvaardigheid en genade over de wereld verspreiden.

1 Engel Rafael   staat voor genezing en gaat op elke vraag, van genezing.

raphael-holycard

Raphael aanroepen

Raphael, genezer van de mensheid, en drager van de aardse kennis. Hoor mij aan, inspireer mij tot grootste gedachten. Zegen mij als ik rondtrek op aarde, omdat ik veilig met een doel reis. Vul mij met geduld, inzicht, in al wat ik onderneem. Geef mij wijsheid om zaken te doen, en helder te commisseren en verwarring te voorkomen. Engel Raphael, houd mij lichaam en geest gezond. Dan kom ik, Uw kracht voor communicatie en genezing delen met de wereld

3 Engel Gabriel ( boodschapper van God) Staat voor kracht. 

gabriel1

Engel Gabriel aanroepen

Gabriel, heerser van het maangetijde, hoor mij aan help mij bij, allerdaagse beslommeringen, intuitie ontwikkelen in mijn gevoel te vertrouwen. Mijn verbeelding moge bloeien, en mijn mentale krachten mogen groeien, omdat ik harmonie kan leven en kan delen,met ieder mens die mijn pad kruist. Engel Gabriel, zegen mij, met het vermogen helder te commniseren en te luisteren naat al mijn zintuigen.

4 Engel Uriel  heeft de taak licht te brengen op alle plaatsen waar duisteris heerst.

BM18-Uriel

Uriel aanroepen

Uriel, Engel van vrede en redding, hoor mij aan, geef mij de wil om zachtmoedig en vol vrienschap te leven en laat mij niet, onnodig energie verspillen wapen mij tegen gevaren, lusteloosheid, en verveling die mijn vooruitgang blokkeren en mij wegdrijven van geluk en succes. Machtige Uriel, verlicht mijn geest en geeft mijn wijsheid, kracht, om te willen, en om andere te helpen.

5 Engel Omniel  staat voor tranformatie, voor het terug gaan naar de bron, volmaakheid, zuiverheid

6 Engel Zadhiel  staat voor barmachtigheid en brengt hoop en vertrouwen, als je onzeker ben

7  Engel  Chamuele    staat voor verdraagzamheid. Leer je inzichten krijgen, beperkingen, en tekortkomingen, zodat je leert verdraagzaam, te zijn voor jezelf en naar de andere.

8 Engel Perpetuel  staat voor intenties, kan je leren een bepaald doel te hebben.

9 Engel Valeoel  staat voor troost. Onbaatzuchtig, liefde, valt in het dagelijks leven niet altijd mee. Engel Valeoel kan je helpen.

10 Engel Aquariel staat voor duidelijkheid. Kan je helpen duidelijkheid te krijgen zodat je weet , wat je wel, en niet kan.

11 Engel Jophiel  staat voor wijsheid. De wijsheid van God over te brengen, naar de mensen.

12 Engel Antkriel  staat voor harmonie. De mensen te helpen en hun eigenwaarden te herstellen.

01 Michael

Boeken van Engelen

444 456 (164 x 262)

micah

Jullie, die mij omringen met liefde. Jullie, die wijsheid, in mij neerlegt.

Jullie, die mij heel goed kennen, als geen ander. Bedank, voor jullie liefde, vertrouwen, geduld dat jullie geven. Ik weet, dat jullie mij niet vergeet.

Mogen jullie, in mijn hart lezen, van mijn ontwetenheid, ongeduld, onbegrip, de aanwezigheid, die mij zo vaak vervullen.

Help mij, in jullie liefde, te vinden en de negatieve dingen te verhinderen. Mogen jullie allen het licht verder dragen in het Universeum. En mogen,mij liefde, een klein lichtpuntje zijn op jullie weg. Het bewust worden van de Goddelijke kracht en het Goddelijke zijn.

Lucie

Illustraties door Richard Rockwood. Geschreven,door Angela Mc Gerr

Deze kaarten kan je dagelijks trekken voor een boodschap.

Scan0002_bewerkt-7 (257 x 373)

Gabriel: Heerser over Maandag de Maan (cyclus) en het Roomwit Licht. De kaart van hoop, dromen en aspiraties.

Gabriel heerst over de maancycli, die de 28 huisen van de maan worden genoemd door de ouden. Maanenergie is vrouwelijk en versterkt de vrouwelijke kant van onze persoonlijkheid. Of we nu man of vrouw zijn, we bestaan uit gouden mannelijke energie(van de linkerhersenhelft en linkerhand) en zilverren vrouwelijke energie(rechterhersenhelft en linkerhand). Mannelijke energie zorgt voor logische denkprocessen, alsook besluitvorming en analytische vaardigheden. Vrouwelijke energie ontwikkelt uw intuitie en waardering voor kunst, muziek en poezie. dit zijn subtiele en gevoelsmatige invloeden die u niet kunt meten of analyseren, maar die u moet ervaren. U moet deze tweepolen in de juiste verhouding met elkaar in balans brengen om uw persoonlijkheid volledig te integreren. Wat u ook wilt bereiken in dit leven, Gabriel helpt u bij het volbrengen van uw ambities en opent de weg naar het begrijpen van uw innerlijke zelf. hierdoor zult u een completer mens worden, die oog heeft voor de behoeften van anderen. hij toont u uw potentieel en helpt u om wensen en ambities duidelijk te maken. Gabriel stelt voor uw hart geleidelijk te openen met gebruikmaking van maansteen of seleniet tijdens een 28-daagse cyclus, daarbij de magische kracht van de wassende Maan om laag trekkend.

engelen (253 x 371)

Ariel: Heerser over de elementen van aarde en lucht, Pluto enhet Purperviolet Licht. De kaart van psychische ontwaking, mysterie en heelheid.

Ariel is de elementaire engel die heerst over de helende krachten van aarde en lucht. Hij helpt Rafael bij het genezen van lichamelijke aandoeningen, vooral degene die met deze twee elementen te maken hebben. Deze kaart kan in dit opzicht helpen, want door Ariel aan te roepen kunt u de zacht, vriendelijke, helende energie van lucht (het zogenaamde engelenlicht) gebruiken bij verlichting van ademhalingsproblemen.. U kunt hem roepen voor problemen betreffende de longen, keel en neusholten. Met de hulp van Ariel kan ook het helende element van aarde (reiki) in de juiste banen worden geleid, meestal in de vorm van warmte, en toegepast op elk deel van het lichaam. Gebruik tijgeroog of rookkwarts voor aarding en het absorberen van negatieve energie.Deze kaart biedt bovenal mysterie.Als de Engel die bij Pluto hoort, verbindt Ariel de zichbare wereld van de lucht met de onzichbare onderwereld via het meduim van de aarde. Deze verbinding is multi-dimensionaal en kan de ontwikkeling van uw paranormale vermogen (het derde oog) bevorderen. bij dit chakra horen kristallen als sugiliet (voor de ontlading van spanningen en een hoog bewustzijn) en de energie van donkerpaarse amethist voor het sluiten van bepaalde deuren en het openen van andere, waaronder de deur naar het Vijfde Element (ether). het grootste mysterie van allemaal is het leven zelf.

Scan0011_bewerkt-4 (258 x 374)


Zadkiel: Heerser over donderdag, Jupiter en het Lazuurblauwe en Turkooizen Licht. De kaart van rijkdom, wijsheid en vriendelijkheid.

Zadkiel brengt u overvloed en herinnert u ook aan dat belangrijk is de wijsheid en vriendelijkheid te bezitten die rijkdom liefdevol te gebruiken. Deze kaart suggereert dat u de behoefte hebt aan een bepaalde rijkdom, maar u dient zelf te beslissen wat u precies zoekt. Rijkdom neemt vele vormen aan, zoals geluk, een goede gezondheid of materiele rijkdom. Zadkiel stelt voor dat u met zijn hulp een belofte naar het universum stuurt. zorg ervoor dat uw verzoek redelijk en specifiek is, met een haalbare tijdlimiet, en dat het voor het hogere goed is en niemand schaadt. Vertrouw er daarna op dat het zal gebeuren en neem u voor dat u uw rijkdom met vriendelijkheid en integriteit zult delen als uw verzoek wordt ingewilligd. Zadkiel helpt ook met het geheugen en zorgt voor succes bij examens of uw carriere. dit stelt u in staat uw horizon te veruimen en kennis te verzamelen in het spel van het leven. Zadkiel vertelt u dat echte wijsheid verwerft door ervaring aan uw kennis toe te voegen. Lapis Lazuli (het oog van de goden) en turkoois helpen om wijsheid te ontwikken, maar verloochen uw pricipes niet, want de Engelen zien alles wat u doet.Hemel en Aarde zijn elkaars spiegelbeeld- zoals het boven is, is het ook beneden, zoals het beneden is, is het ook boven.

Scan0008_bewerkt-7 (251 x 375)

Michael: Heerser over Woensdag, Mercurius en het Kobaltblauwe en Topazen Licht. De kaart van kracht, bescherming en waarheid

Men zegt dat Michael de sleutels tot het hemelse koninkrijk in bewaring heeft. Hij wordt vaak afgebeeld met een zwaard en een mantel. hij is de grote leider in de strijd van het Licht tegen de duister. zijn zwaard doorboort de duisternis met het licht van de waarheid en zijn kobaltblauwe mantel biedt bescherming tegen negatieve energie. hij zorgt voor de kracht, geduld en kalmte om de crisissituaties in het dagelijkse leven het hoofd te kunnen bieden. Michael vraagt of u iets in uzelf wilt bevrijden. Als dat zo is, kunt u zijn hulp vragen om het weg te snijden. hij stuurt vervolgens kobaltblauw licht om de leegte die achterblijft te vullen en om te helen. zo wordt voorkomen dat het probleem terugkeert. hij kan u helpen om oude conditioneringen en denktpatronen kwijt te raken.. als Engel van de waarheid wijst hij op de verschillende aspechten daarvan. Er is de vrijheid om de waarheid te spreken en horen in de context van het dagelijks leven- om uzelf niet te verloochenen. Gebruik saffier of topaas ter vervordering van een heldere communicatie. Er is ook de ultieme waarheid die gevonden kan worden door het spirituele pad van liefde en licht te volgen. Voor spiritualiteit stelt Michael labradoriet voor. hij vraagt of u klaar bent om deze reis te maken en biedt u aan uw pad te verlichten met het stralende topazen licht van zijn zwaard. 


 

 

14:04 Gepost door Lucie in Engelen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

ben aangenaam verrast van deze site!!!
doe zo voort!
grts Carine

Gepost door: carine | 03-12-08

Reageren op dit commentaar

Leuk je site tegen te komen :)
Mooi hoor

warme groet,
Janet

Gepost door: janet | 06-06-12

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.