11-04-08

Vriend tussen de vlammen

vuur5

Hardwerkende Monica dacht dat ze in haar ééntje alles aankan, tot dat een engel haar leven redde.

Monica,werkte al 10 jaar bij een beddenspeciaalzaak. Onlangs was ze afdeling manager geworden, en had geen problemen met overuren. Als de collega's al lang weg waren, was Monica nog bezig met etalage of inventaris.

Rook in haar ogen

Monica was zaterdagavond tot 22 uur aan het werk geweest. Ze was vollop aan het werk, toen ze brandlucht rook. Ze was in de voorraadkamer op de eerste verdieping.tussen deze ruimte en de trappen, bevond de opslagruimte voor de matrassen, en daar kwam de lucht vandaan. ze zette de radio aan en opende de deur, de hele verdieping zag zwart van de rook.Ze liep langzaam naar de richting van de trap, maar al gauw beseffte ze dat ze de weg was verloren. De rook brande in haar ogen en traande verschrikkelijk. Ze struikelde en viel...Bijna had ze alles opgegeven, toe een paar sterke handen haar omhoog trokken. een groot persoon, duwde haar in de richting van de trap. de persoon stopte bovenaan de trap, en zonder iets te zeggen was hij weg.

Redder in nood.

Moeizaam ging Monica de trap af, en verliet de winkel. Buiten viel ze in de armen van een brandweerman. Monica, vroeg hem, om terug binnen te gaan, daar was nog een persoon in nood. De brandweerman ging terug binnen in het gebouw, en na een een heel korte tijd kwam hij terug, en vertelde dat er niemand meer was. Monica, ademde de frisse lucht in, uit het zuurstofapparaat en zag dat het begon te sneeuwen. Pas toen er een sneeuwvlok op haar wang kwam: beseffte ze zich dat het geen sneeuw was. het waren veren, heldere witte veren als uit een donzen kussens.. Monica, vroeg zich af.. dat de zachte, witte veren, afkomstig waren van haar beschermengel.

20:18 Gepost door Lucie in Geestelijke verhalen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.