09-12-08

De magie van mediums

5590752

Mediums en helderziende

Mediums en helderzienden zijn mensen met spirituele krachten. Ze hebben bijzondere gaven om informatie te krijgen ,die onmogelijk lijken. Maar er is verschil. Mediums communiceren met de geest van overledenen,terwijl helderzienden de kracht hebben om mensen,dingen of gebeurtenissen te voelen in verleden,heden en toekomst.

Veel voorkomende woorden in de wereld van mediums en helderziende.

1 Aura  Energieveld om levende dingen( en mogelijk alle dingen)heen. Kan alleen waargenomen worden door spirituele mensen met gavens.

2 Helderziende  Iemand die dingen kan zien,horen en voelen,ongeacht tijd en plaats.

Medium  Iemand die met de geest van overledenen kan praten. Die bemiddelt tussen de spirituele wereld en de onze.

4  Paranormaal begaaft persoon  een persoon die kan voelen en communiceren op manieren die door de wetenschap niet wordt begrepen.

Psychometrie  Het spiritueel lezen van een plaats, voorwerp,foto om meer over te weten te komen.

Seance  Een bijeenkomst met als doel contact te maken met de geesten.

7  Trance  Een geestenstoestand waarin zich niet meer bewust is van zijn/haar omgeving om meer open te staan voor spirituele boodschappen.

Mediums begrijpen.

Een medium is iemand die kan praten met geesten uit het hiernamaals. ze kunnen bijvoorbeeld een stem van een geest horen of zien. ook kunnen ze informatie van een geest voelen. Soms kan een geest via een mediumo bezit nemen van zijn/haar lichaam. dit heet kanaliseren. De geesten waar mediums contact mee hebben,varieren van historische figuren tot pas gestorven bekenden. Soms hebben ze ook contact met de dieren wereld. Veel mediums hebben relatie met een bepaalde meester of gids.

44397724

De kracht van helderziende.

Dankzij hun gave en veel oefening kunnen sommige mediums met hun geest naar andere plaatsen en reizen en mensen, dingen en gebeurtenissen waarnemen.

Afstand wil zeggen dat iemand met zijn geest verafgelegen plaats kan bezoeken. Helderziende die met hun geest kunnen reizen zien niet alleen personen, zaken en gebeurtenissen op afstand,maar kunnen soms zelfd dingen horen of ruiken.

Het derde oog

Theorieen over helderziendheid verwijzen naar het derde oog. Bevind zich in de pijnappelklier diep in de hersenen. Deze plek staat ook bekend als de zesde chakra,of voorhoofdschakra. Chacrakrahealers activeren dit energie voor meer spiritueel inzicht en helderheid van geest. Een andere uitleg is dat een kopie van het fysieke lichaam van de helderziende - het zogeheten astraallichaam -het gewoon verlaat en zelfstandig op reis gaat.

Nieuwe inzichten

Paranormaal begaafde mensen die zich oefenen in creatieve visualisatie-technieken kunnen hun helderziende vermogen verbeteren. Elk paragnost ziet weer anders op afstand. Sommige kijken van bovenaf neer op een tafereel,andere nemen de gebeurtenissen waar op ooghoogte. Soms ziet de helderziende slechts één punt, andere keren reist hij door muren en gebouwen. Helderziende kunnen door middel van afstandswaarneming zien wat er gebeurt in de ruimte naast hen, maar ook op een andere continent. Aangezien de helderziende zich niet verroert, maakt de alstand tot de plek die wordt bezocht niets uit.

 

13:18 Gepost door Lucie in Mediums en helderziende | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.