30-01-09

Lichtmeesters

Hilarion217

Hitlarion: meester en chohan van de vjfde straal ( kleur groen)

Verbonden aan het derde oog chakra en verbonde aan de tempel van waarheid. Hij helpt ons bewustzijn, spiritualiteit en ontvankelijkheid te brengen in alle gebieden van wetenschappelijke ontwikkeling.

De Universele Waarheid

2168616715_e21fb8d881_o

Lady Portia:

In evenwicht en in balans zijn.

aeolus

 Acolus:

Verbinding met het hogere zelf

lanto20198

Lanto:

 Groot licht van het oude china

babaji-lotus

Babaye Lotus

sanat

Sanat Kumara:

De eigen kracht aanemen

Ashtar3

Ashtar

 

19:36 Gepost door Lucie in Lichtmeesters | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Licht 1 In het begin was het Woord, het Woord was bij God en het Woord was God. 2 Het was in het begin bij God. 3 Alles is erdoor ontstaan en zonder dit is niets ontstaan van wat bestaat.
4 In het Woord was Leven en het Leven was het Licht voor de mensen. 5 Het Licht schijnt in de duisternis en de duisternis heeft het niet in haar macht gekregen.

6 Er kwam iemand die door God was gezonden; hij heette Johannes. 7 Hij kwam als getuige, om van het Licht te getuigen, opdat iedereen door hem zou geloven. 8 Hij was niet zelf het Licht, maar hij was er om te getuigen van het Licht: 9 het ware Licht, dat ieder mens verlicht en naar de wereld kwam. 10 Het Woord was in de wereld, de wereld is door Hem ontstaan en toch kende de wereld Hem niet. 11 Hij kwam naar wat van Hem was, maar wie van Hem waren hebben Hem niet ontvangen. 12 Wie Hem wel ontvingen en in Zijn naam geloven, heeft hij het voorrecht gegeven om kinderen van God te worden. 13 Zij zijn niet op natuurlijke wijze geboren, niet uit lichamelijk verlangen of uit de wil van een man, maar uit God.

14 Het Woord is mens geworden en heeft bij ons gewoond, vol van Goedheid en Waarheid, en wij hebben Zijn grootheid gezien, de grootheid van de enige Zoon van de Vader. 15 Van hem getuigde Johannes toen hij uitriep: ‘Hij is het over wie ik zei: "Die na mij komt is meer dan ik, want Hij was er vóór mij!"’ 16 Uit Zijn overvloed zijn wij allen met goedheid overstelpt. 17 De wet is door Mozes gegeven, maar Goedheid en Waarheid zijn met Jezus Christus gekomen. 18 Niemand heeft ooit God gezien, maar de enige Zoon, die zelf God is.

Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven.

Jezus Christus.

Gepost door: jan | 03-05-09

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.