13-02-09

Kokologie..Nagao & Saito

Onder een strakblauwe hemel.

blauw

Stel je een strakblauwe hemel voor waaraan geen wolk te bekennen is. van de gedachte alleen al zou je moeten opkikkeren. Richt je geestenoog nu naar het landschap onder de hemel. Welk panorama is voor jou het rustgevendst en ontspannendst?

1.  Een witte besneeuwde vlakte.

2.  Een blauw zeegezicht.

3.  Een groene berg.

4.  Een veld vol gele bloemen.

Interpretatie van onder een strakblauwe hemel.

De kleur blauw heeft het vermogen de ziel tot rust te brengen. Zelf een blauw beeld in gedachten nemen kan je hartslag vertragen en je ademhaling verdiepen. Andere kleuren    hebben ook een betekenis. Het landschap dat je voorstelde in contrast met die helderblauwe hemel onthult een verborgen talent dat diep in je kalme geest verborgen ligt.

Als je gekozen heeft kijk dan naar de uitleg.

1.  Een witte besneeuwde vlakte.

Jij bent gezegend met speciale antennes die je in staat stellen een situatie in een oogwenk te doorzien en complexe problemen te ontwarren zonder eerst bewijs of een verklaring nodig te hebben. Jij hebt alles in je om een beleidsmaker met vooruitziende blik te worden. Je hebt zelf iets van een visionair. Ga altijd op je eerste ingevingen af; ze zullen je goed leiden.

2.  Een blauw zeegezicht.

Je hebt een aangeboren talent voor intermenselijke relaties. De mensen respecteren jouw vermogen om met anderen te communiceren en de wijze waarop je uiteenlopende groepen tot elkaar kunt brengen. Alleen door je aanwezigheid help je anderen al soepeler en efficienter te functioneren, wat jou tot een onmisbaar lid van elk project of team maakt. Als jij; goed gedaan. Ga zo door; zegt, weten anderen dat je het meent, en daarom hechten ze er extra veel waarden aan.

3.  Een groene berg.

Jouw gave is je uitdrukkingsvermogen. Je lijkt altijd de woorden te kunnen vinden om duidelijk te maken hoe je je voelt, en dan beseffen anderen al snel dat ze zich net zo voelen. ze zeggen dat gedeelde vreugd dubbele vreugd is en gedeelde smart halve smart. jij lijkt anderen te kunnen helpen die deling te maken.

4.  Een veld vol gele bloemen.

Jij bent het pakhuis vol kennis en creativiteit, barstend van de ideeen en schier eindeloze capaciteiten. Als je open blijft staan voor de gevoelens van anderen en nooit ophoudt je dromen te verwezenlijken, is er niets wat je niet kunt bereiken.

11:11 Gepost door Lucie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.