28-02-09

Meditatie

Methode tot zelfgenezing, zelfbescherming. Door controle van de zintuigen en de gedachten.

meditate

Ik verbind mijn hoofd met mijn hart. Mijn hart met het hart van de schepper, en met het hart van moeder aarde. ik maak al mijn chakra's open.

Al mijn negatieve energiéén, gedachten stuur ik terug naar het licht, in plaats hiervan ontvang ik goddelijke energiéén. ik vul elk plekje, elke porien van mij hiermee, zodat ik nergens pijn hoef te voelen en vast te houden. Ik bouw een prachtige regenboogkoepel om mezelf heen en activeer de regenboogenergie erin. Mijn verbinding met de schepper is nu compleet. ik ben ook beschermd. de koepel vul ik aan met Liefde, kracht, vrede, tolerantie, geweldloodheid, geloof en vertrouwen. Al deze goddelijke, kwaliteiten Ben ik. ik ervaar wat het betekend, ze te zijn.

 

Ik ga nu naar

z9

mijn gedachten. Ik geef mijn gedachten al het goud, zilver en de regenboogenergie. ik schenk ze wat ze nodig hebben vandaag. ik ben de Meester van mijn gedachten. zij zijn mijn dienaren, ik kan met ze doen wat ik wil. ik schenk ze veel discipline, en al de goddelijke kwaliteiten waar ze vandaag om vragen, ook tijndens mijn slaap blijf, ik hier Meester. Mijn gedachten verbind ik met mijn hart, zodat ik ook weer vandaag kan denken met mijn hart.

33

  Ik ga nu naar mijn ogen. ik schenk mijn ogen twee prachtige diamanten Ik kleur ze met de regenboogkleuren, mijn ogen worden zo steeds schoongemaakt, zodat ik vandaag alles in de juiste perspectieven kan zien heel helder, heel zuiver, zonder oordeel, heel zacht. alles wat ik vandaaf zien moet zal ik zien. Wat ik niet nodig heb glijdt van mijn blik af. Mijn ogen zullen de liefde en de schoonheid van anderen zien. hun kwaliteiten zodat ik mij daarmee kan verbinden. zo kan ik goed met hen samenwerken en zijn.

 Mijn neus vul ik met gouden energie zodat ik de grens van liefde blijf ruiken. Mijn mond giet ik vol met regenboogenergie, goud, zilver. Ik verbind mijn mond met mijn hart het hele kanaal naar mijn hart toe, wordt schoongemaakt, ook mijn hele mond wordt gespoeld, elk woord dat ik zal spreken zal afkomstig zijn uit mijn hart. Mijn woorden zullen zuinig zijn ze zullen zich aanpassen aan de situatie. Wat gezegd mag worden, zal het uitspreken, het overbodige zal weg blijven. Mijn  zullen zacht, zoet, liefdevol zijn, en toch krachtig en zuiver blijven.

Ik maak mijn oren ook schoon onder beheer van de Schepper. Ik ben goed beschermd, daarom kies ik er heel bewust voor om mij niet in verbinding te stellen met negatieve energiéén van andere als ze bij mij binnenkomen, transformeer ik ze en stuur ze terug. Vandaag zal ik steeds mijn energiéén blijven verschonen.

Ik dank de Schepper, de engelen al mijn helpers voor hun hulp. Mijn keus is om steeds in verbinding te blijven met hen in samen werking met hen.

blijf ik waakzaam en gelukkig

Jane Haridat

08:49 Gepost door Lucie in Meditatie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.