31-03-09

kokologie- Nagao en Saito

compostage

Jij bent ook maar een mens.

Ongelooflijk! hoe kan ik zo stom zijn? Iedereen krijgt maar al te vaak de kans om het te zeggen. Aangebrande toast koffievlekken op papier, door de wekker heen slapen, gestoten tenen, gemiste afslagen- het zit in de menselijke natuur om er af en toe een potje van te maken. geen mens is volmaakt, en daar zijn we allemaal elke dag het bewijs van. Denk daaraan als je weer eens in de verleiding komt om de stomme fouten van anderen te lachen. Je weet tenslotte nooit wanneer het jouw beurt is om met twee verschillende sokken op het werk aan te komen. Je loopt op straat, met je hoofd in de wolken, bost tegen een vuilnisbak op de stoep en gooit hem om. wat komt eruit rollen?

Niets- de bak was leeg.

Een berg los afval verspreidt zich over de stoep.

3  Klokhuizen, kippenbotjes en organisch afval.

Een stevig dichtgebonden vuilniszak.

Welk antwoord kies je van de vier?

Interpretatie van jij bent ook maar een mens.

In je onoplettenheid heb je een vuilnisbak omgegooid waar iets uit is gerold dat netjes opgeborgen was, maar nu letterlijk op straat ligt. jouw beeld van de inhoud van de vuilnisbak onthuld wat jij voor het oog van de mensheid verborgen wilt houden.

1 Er komt niet uit-de bak was leeg Mensen die dit antwoord hebben gegeven, gaan meestal zonder aanstellerij of valse voorwensels door het leven. Wat je ziet, is wat je krijgt. Die simpele oprechtheid is wat hen zo charmant maakt.

2  Een berg los afvalt rolt over straat Degenen die hebben gezegt dat de vuilnisbak vol losse troep zat, komen misschien wel eerlijk en open op anderen over. Maar kroppen een berg emoties op. je zou dat als een algemeen gevoel van frustratie kunnen beleven, maar kun je, als je er goed over nadenkt, bedenken in welke situaties je niet uitspreekt wat je echt voelt?

3  klokhuizen, kippenbotjes en ander organisch afval. Mensen die keukenafval voor zich zich zagen, onderdrukken hun gulzigheid en hun natuurlijke verlangen naar eten. Misschien ben je op dieet ( of probeer je dat te voorkomen ) of wil je geld uitsparen door minder aan eten uit te geven. hoe het ook zit, je lijdt eronder. Je hoeft het niet te overdrijven, maar een welverdiend avondje uit eten met vrienden zou je goed kunnen doen.

4  Een stevig dichtgebonden vuilniszak. Mensen die een nette, dichte zak voor zich zagen, hebben zichzelf goed in de hand. Misschien wel te goed. Je vindt het vreselijk om van je zwakke kant te laten blijken wat je voelt is echter geen yeken van zwakte. Maak de zak open en laat wat frise lucht bij, voordat al die rommel bederft en gaat stinken.

09:24 Gepost door Lucie | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.