07-05-09

Onverborgen

 

 

dyn002_original_120_112_gif_2545020_29a099c4cb75f250c7eb13c84e4bac40

Onverborgen lag jij op mijn levenssweg, de weg die ons samen bracht.Maar hoe...De boomstam was er, met hier en daar een breekbaar takje. ik zag je voor het eerst, niets doordrong mij ziel..of het niet willen doordringen?

De curcus Tarot. De laatste avond van de curcus, ontprong een lichte vonk, het ontdekken van wie je bent, en wat je bent.Toch de innerlijke schoonheid, die in je lag, die ik mocht ontdekken? En ja hoor...het takje brak af, voor een lange tijn...tot je weer in mijn leven kwam

De vriendin, die ik echt wilde leren kennen. De vereenzelfving van onze ziel,de vereenkomsten van onszelf, het vertrouwen...gewoon alles.Stilaan groeide onze pad naar een samensmelting van ons één zijn. Ons doel, vertrouwen, de eenvoud, uitstraling, de liefde, die we telkens opbouwen.

Wat ik je nu wil zeggen ( lief kind ) jij bent een pracht van een mens. Hou de liefde, de eenvoud, respect, zonder beoordeling vast, en ik weet dat je nog veel zal groeien. Met open handen zal je ontvangen worden, van ieder mens die je graag ziet.

Lieve vriendin laat ons meedrijven, met de golven van de zee. Het zachte melodietje, die ons zal verder leiden naar ons innerlijke kind ons Hogere zelf. Ik dank je voor alles.

Lucia

bomen

zielsverwant

Ach lief mens, wat voelen wij ons verbonden, De eenheid ven onze ziel, ons aards bestaan, die we aanvaarden , zonder klagen. Het diepzinnig in ons, het begrijpen zonder woorden. Je ogentaal, je lichaamstaal, je liefde, gewoon alles. Dankbaar, ben ik, dat je in mijn leven kwam. Onverwachts was je daar. ik zag je voor het eerst, en mijn gevoel sprak zonder woorden.

Mijn zielsverwant, mijn goudgele bloem, mijn dierbare. Onze liefde, ons verdriet, ons samen zijn, die we samen delen.

De bewondering naar jou toe, je doorzettingsvermogen. ik reik mijn handen naar je toe en open mij hart en ziel. Samen de weg vinden naar het licht

Lucia

 

 

11:34 Gepost door Lucie in Gedichten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.