25-10-11

Liefde na de dood:

Rode%20tulpenblaadjes.jpg

Liefde na de dood: bloemen uit de hemel.

Carine ontmoette Patriek op de trouwdag van haar vriendin, maar haar hart ging niet meteen sneller kloppen. ze kletste wat met hem en gaf aarzelend haar telefoonnummer. ze twijfelde of ze met hem uitwilde, maar liet zich overhalen toen hij haar een bos witte tulpen stuurde- haar lievelinsbloemen. Patriek nam haar mee naar een chic restaurant en Carine begon meer te voelen voor hem. Ze kregen een relatie, en na een jaar vroeg Patriek haar te huwelijk, op zijn eigen bloemrijke manier. Carine was dol op tuinieren en Patriek had een ring tussen haar witte tulpen gelegd met een briefje erbij of zij wilde trouwen met hem. Carine zei meteen " ja "

Sprookjeshuwelijk

Hun huwelijk was een sprookjes, compleet met witte duiven. Hun bed bezaait met witte tulpenblaadjes. Ze hadden het goed, en kochten na een paar jaren een huis op het platteland met een tuin vol tulpen. Helaas  aan hun geluk kom er een wreed einde. Patriek was vroeg na zijn werk naar huis gegaan, om Carine te verrassen met een reisje naar Parijs. hij zag de mottorrijder echter te laat en probeerde de tegenligger te ontwijken, en botste tegen een boom. In het ziekenhuis werd Carine verteld dat Patriek op slag dood was geweest en niet had geleden... een schrale troost.

Een lichte aanraking

Pas op de begrafenis kwam de echte klap. Carine raakte zo overstuur, dat haar moeder haar meenam naar het ouderlijke huis. Na enkele maanden keerde Carine naar haar eigen woning, op een koude winterochtend..thuis in bed huilde ze hartverscheurend. hoewel het vroor, voelde Carine plotseling een warme wind. Het leek wel of er vlinders over haar huid liepen. Verbaast ging ze rechtop zitten: haar lichaam en haar bed waren bezaaid met witte tulpenblaadjes...

Zo zie je daar haar man altijd bij haar is, niet lichamelijk maar geestelijk.

♥♥♥

12:08 Gepost door Lucie in Geestelijke verhalen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.