02-02-12

Geesten..

dyn008_original_625_417_jpeg_2626873_571338483fe73d660d9b87751d28595d.jpg

Berichten uit het hiernamaals;

Dorine had de reputatie vreemde zaken te onderzoeken.

Dorine stond bekend om haar interesse in het bovennatuurlijke. De plaatselijke krant noemde haar' spokenjager'.De eerste week van December kreeg Dorine een telefoontje van de Cafébaas meneer Van hof, die beweerde dat er in zijn Cafe spookte. Dorine was scheptisch maar nam haar opdracht aan, omdat ze hoopte meer werk te krijgen.

Paranormaal onderzoek

Enkele dagen voor Kerstmis reed ze over een smal wegentje naar het Café. Ze pakte haar apparatuur uit en haaste zich naar de deur, waar meneer Van hof al haar opwachtte. Binnen zette ze een kop koffie voor zichzelf en de Cafébaas vertelde hoe een doorzichtige grijze dame regelmatig via de bar naar de woonkamer liep en vervolgens verdween. Dorine nam haar intrumenten. op strategische locatie in het Café en de woonkamer werden thermometers geplaatst en alle ingangen en vertrekken kregen bewegingsdetectors. De grijze dame was in beiden vertrekken gezien, dus Dorine installeerde 2 videocamera's om eventuele verschijningen te registreren. toen de avond verstreek maakte  het zich gemakkelijk in een zetel. Meneer Van hof vertelde zijn vrouw, die bij haar dochter vertoefde. Dorine was echter meer geinteresseerd in haar temperatuurmonitors; die gaven voordurend onvoorstelbaar lage waarden aan, ondanks de verwarring.

Een onverwacht telefoontje

Om 3 uur s'nachts viel Dorine in slaap. Ze  dacht dat het onderzoek verspilde tijd was, toen plotseling de telefoon ging. Het was een verwarde dame Van hof die vertelde dat haar man die avond in het ziekenhuis was overleden. ze veronschuldigde zich ervoor dat hij haar niet had kunnen ontmoeten. Er trok een koude rilling langs Dorine's ruggegraat. Ze keek naar de leunstoel waar meneer Van hof had geslapen. hij was verdwenen. Dorine controleerde haar videocamer's en ontdekte tot haar verbijstering dat die alleen maar ruis hadden gerigistreerd. Teleurgesteld pakte ze haar instrumenten in. toen ze het café verliet, zag ze iets vreemds. op de bar stond een glas van haar favoriete bier. Daarnaast lag een briefje met de woorden:' Van een vriend'. Dorine dronk het glas leeg en verliet met glimlach op haar lippen uit de kroeg.

Meneer Van hof bleek meer dan zomaar een cafe-eigenaar toen hij verscheen aan spokenjager Dorine.

11:42 Gepost door Lucie in Geestelijke verhalen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.