22-05-12

Boeken..

imagesCAYTMLF6.jpg

Stemmen van de overzijde is het indrukwekkende, waargebeurde levensverhaal van Rosemary Altea. Zij treedt in contact met hen die het tijdelijke met het eeuwige hebben verwisseld. Dit ontroerende boek zal voor velen de ontdekking van nieuwe dimensies in het leven betekenen.

Tijdens haar jeugd vertelde Rosemary Altea niets over de stemmen en geesten die ze 's nachts hoorde of zag, uit angst om, net als haar grootmoeder, voor gek te worden versleten. Gelukkig ontdekt en ontwikkelt zij later in haar leven haar gave als medium en genezer. Zij treedt met de hulp van Grey Eagle, haar gids en leermeester, in contact met 'de overzijde'. Zij is het medium, en via haar vertelt hij in heldere en duidelijke woorden over het hiernamaals, beschermengelen en de allesoverwinnende liefde.

De contacten met dierbaren die niet meer onder ons zijn, vormen een aangrijpend onderdeel van Rosemary's geloofwaardige en eerlijke boek. Deze contacten zijn niet alleen ontroerend maar vrijwel altijd ook opmerkelijk betekenisvol. Het herkennen van deze andere werkelijkheid is voor een ieder een bijzondere belevenis en geeft dieper inzicht in de betekenis van het leven.

Het verhaal van Rosemary Altea is onvergetelijk, haar oprechte woorden zijn hoopgevend. Dit is een schitterend boek over liefde en wijsheid.

Auteur:Rosemary Altea

 

10:28 Gepost door Lucie in Boeken. | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.