05-01-17

Doodervaring

Jonge ontwaakte uit een bijna doodervaring en vertelde zijn moeder wat ongelooflijks: “Mama ik zag je andere…”

Toen een jongetje betrokken raakte bij een auto-ongeluk, overleefde zijn vader dat niet en beëindigde het ook bijna zijn eigen leven. Hij moest vechten voor zijn leven. Tijdens deze beproeving werd hij maar liefst 3 keer officieel dood verklaard. Een keer ter plaatse, nog een keer in de ambulance en nog een laatste keer in het ziekenhuis.

 

bijnadood

Nu heeft deze vrouw een boek geschreven over haar ervaring en over wat haar zoon haar vertelde over zijn bezoek aan de hemel.

Toen hij amper 8 jaar oud was, raakte Landon Whitley in 1997 betrokken in een auto-ongeluk waardoor hij drie keer dood werd verklaard. Achteraf getuigde hij in het hiernamaals geweest te zijn.

Landon wandelde door “straten van goud” en ontmoette Jezus en andere overleden familieleden.

Julie Kemp, de moeder van Landon, herinnert zich hoe ze haar zoon probeerde te vertellen dat zijn vader overleden was. Ze vroeg: “Landon, weet je waar je vader is?” En hij antwoordde: “Ja, ik weet waar hij is. Hij is in de hemel nu.” Maar vervolgens zei Landon nog wat verbazingwekkender.

“Hij keek me aan en zei: ‘Mama, ik was je nog vergeten te zeggen dat ik je twee andere kinderen gezien heb. Ik was niet helemaal zeker waarover hij het had, maar ik had voor hem twee miskramen gehad. Dat hadden we hem nooit verteld. Hij kon gewoon niet weten dat we voor hem twee baby’s hadden verloren.”

Maar Landon herkende zijn broers meteen, hoewel ze nooit geboren werden. “Ik wist dat het mijn broers waren ondanks het feit dat ik hen nooit ontmoet had”, vertelde de jongen. “In de hemel weet je gewoon wie iedereen is.”

Omwille van het ongeval heeft Landon nu 23 metalen platen in zijn schedel. Hij is blind aan zijn linkeroog. Maar hij is dankbaar dat zijn ervaring van de hemel anderen inspireert om rotsvast in het bestaan van God te geloven.

“Ik wil gewoon dat mensen beseffen dat Jezus echt is. Dat er een hemel is, er zijn engelen en dat ze zijn woord en de Bijbel moeten volgen, en dat het leven alleen maar beter wordt”, zei de jongen nog.

Het boek van Kemp heet “Faith Has Its Reasons” (Gelooft heeft zijn redenen).Wat denk jij over de ervaring van deze jongen in de hemel.

Dead Boy Returns From Afterlife to Tell His Mom About Heaven

Bekijken op youtube.com

 

 

 

19:23 Gepost door Lucie in Geestelijke verhalen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.